• AMIX CarboJet Gain 1 kg

Amix® – CarboJET® Gain

CarboJet™ Gain je specijalno dizajniran preparat sa visokovrednom Amixovom mešavinom proteina i patentiranom ugljenohidratnom Amix™ CarboJet™ mešavinom.

Proteinska mešavina se sastoji od CFM® Whey izolata, ultrafiltriranog whey koncentrata i hidrolizovanog proteina iz govedine.

Amix™ CarboJet™ matrix se sastoji od Vitargo®( ugljeni hidrati visoke molekularne težine), Palatinose® (ugljeni hidrati niskog glikemijskog indeksa za kontinuirani izvor energije) i visokokvalitetni  maltodekstrin, fruktoza i dekstroza.

CarboJet™ Gain je pravi gainer za masu i snagu specijalno dizajniran za dizače tegova, power liftere, bodi bildere u fazi mase i s druge strane za sportiste koji teže povećanju izdržljivosti i snage bez obzira na to kojim se sportom bave.

CarboJet™ Gain je veoma pogodan za ljude koji su visoko aktivni, kojima trebaju sve prednosti proteinskih mešavina ali i kompleksnih ugljenih hidrata. Kalorije iz ovog preparata potiču od proteina surutke i ugljenih hidrata niskog glikemijskog indeksa, koji hrane mišiće i pomažu sintezu glikogena u mišićima.

CarboJet™ Gain  je ultimativni preparat koji će vam pomoći da dobijete na kvalitetnoj mišićnoj masi, povećate snagu i opšte sportsko postignuće.

CarboJet™ Gain prednosti:

# suplement  za pre i za posle treninga

# lako svarljivi ugljeni hidrati i proteini

# sadrži CFM® Whey protein izolat

# brzo se priprema

# ne sadrži aspartam

# sadrži ugljene hidrate niskog glikemijskog indeksa

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

AMIX CarboJet Gain 1 kg

  • Prodavac: Amix
  • Tip: AMIX
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.590,00RSD


Tagovi: AMIX CarboJet Gain 1 kg